Scuolamia
razvrsti naraščajoče
Scuolamia

SCUOLAMIA
Spletni portal Scuola Mia nudi orodja in spletne storitve, ki olajšajo sporočanje med šolo in družino. Cilj projekta je poenostaviti upravne odnose med šolo in družino, tako da bodo družine bolj sodelovale v šolskem življenju.

POLIS - spletne prijave
razvrsti naraščajoče
POLIS - spletne prijave

Kaj so spletne prijave: Istanze OnLine

Projekt  POLIS (Presentazione On Line delle Istanze) želi pospešiti administrativne postopke. Odraža zahteve, ki jo je uvedla zakonodaja za digitalno administracijo in udejanja pravico državljanov, da stopijo v stik z javno upravo ne le z uporabo papirja, ampak tudi s pomočjo informatsko komunikacijskih tehnologij.

E-dnevnik
razvrsti naraščajoče
E-dnevnik

E-dnevnik je orodje, ki odraža filozofijo  ITC (Information and Technology Communication). Cilj je povečati stik med družinami in šolo. Z digitalnim dnevnimo šoli uspe poenostaviti organizacijske in didaktične vidike svojega delovanja, predvsem pa posredovati družinam informacije o didaktičnem delovanju.

Digitalno tajištvo
razvrsti naraščajoče
Digitalno tajištvo

Segreteria Digitale è un progetto innovativo che si propone di soddisfare tramite un unico prodotto tutte le esigenze del Dirigente e del Direttore dei Servizi Generali ed Amministrativi e di chi ha la necessità di gestire i documenti della scuola, con un'interfaccia semplice e intuitiva.  

DIGITALNE STORITVE
razvrsti naraščajoče
DIGITALNE STORITVE

V skladu z obstoječo zakonodajo spodbujamo dematerializacijo upravnih postopkov in preglednost upravnega delovanja. Družinam in dijakom nudimo dostop do ocen, vpogled v  načrtovanje šolskega in didaktičnega dela in seznam ministrskih spletk, ki nudijo specifične spletne storitve.

Subscribe to