NAŠI PROSTORI

Šola se nahaja v centru Gorice. Obdana je z velikim botaničnim parkom, razpolaga pa tudi s številnimi kabineti, opremljeno dijaško knjižnico, telovadnico, moderno opremljenimi učilnicami, telovadnico in dostopom na wi-fi omrežje.

DIGITALNE STORITVE

V skladu z obstoječo zakonodajo spodbujamo dematerializacijo upravnih postopkov in preglednost upravnega delovanja. Družinam in dijakom nudimo dostop do ocen, vpogled v  načrtovanje šolskega in didaktičnega dela in seznam ministrskih spletk, ki nudijo specifične spletne storitve.

ŠOLSKO LETO 2018/19

Tu so zbrane  osnove informacije o delovanju šolskega leta. Na razpolago so dokumenti, ki se tičejo urnikov, seznama učnega osebja, stikov s tajništvom,  šolskega koledarja, sestava razrednih svetov, govorilnih ur,  organizacije šolskega dela, itd.

Seznam šolskih učbenikov 2018/19

20/06/2017

V priponki objavljamo seznam učbenikov. Seznam zaobjema vse razrede in je dostopen v formatu .pdf. 

Pozor! Za prve in druge razrede daje šola na posodo nekatere knjige. V naslednjih dneh bo objavljen seznam knjig, za katere lahko zaprosijo dijaki. 

pogled

Izlet v Istro

04/10/2018

V petek, 28. septembra, smo se 3. letniki humanistične, znanstvene in klasične smeri odpravili na izlet ob Sredozemskem morju. Dokaj zgodaj zjutraj smo se z avtobusom odpravili v vas Hrastovlje, kjer smo si ogledali prekrasno okrašeno cerkev Svete Trojice, zgrajeno v 13. stoletju, katere je najbolj znana freska Mrtvaški ples.

pogled Izlet_Istra01

Vpis v šolo ne italijanskih državljanov

25/01/2018

V priponki dobite navodila o tem, kako morajo ravnati starši neitalijanskih državljanov, da si pridobijo davčno kodo.

pogled

Nov dan odprtih vrat

25/01/2018

Vabimo vas na Dan odprtih vrat, ki bo v petek 26. januarja 2018. Od 17.00 do 18.30 bod staršem in dijakom na voljo profesorji, da se z njimi pogovorijo in jim predstavijo šolo oz. učno smer.

pogled

Obvezno cepljenje: potrdila in izjave

30/08/2017

Kot znano je parlament odobril zakon št. 119 z dne 31.7.2017, ki obravnava “nujna določila o preventivi s cepljenjem, o nalezlijivih boleznih in spornih vprašanjih v zvezi z jemanjem zdravil". S tem v zvezi je Ministrstvo za šolstvo izdalo okrožnico št. 1622 z dne 16.

pogled

Strani

Subscribe to Glavna stran feed

TV Licej

Oglej si naš youtube kanal. Klikni sem.

SODELUJEMO

V tem spletnem razdelku naštevamo ustanove in društva, s katerimi sodelujemo pri raznih projektih. V teku let je šola izpostavila mrežo sodelovanj, ki ji omogoča izvajanje številnih projektov. Na ta način dodatno bogatimo našo vzgojno ponudbo in dijakom dajemo možnost, da od blizu spoznajo okolje in ljudi, v katerem živijo.